نقش برتر پارس ، معماری، عمران، شهرسازی ، مرمت

نقش برتر پارس ، معماری، عمران، شهرسازی ، مرمت
نقش برتر پارس ، معماری، عمران، شهرسازی ، مرمت

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید.

کلمات کلیدی

پاورپوینت

دانلود

pptx

دانلود پاورپوینت

پاورپوینت بررسی معماری

پاورپوینت موزه هلسینکی اثر استیون هول

پاورپوینت بررسی نوشهرگرایی

پاورپوینت بررسی

بررسی

پاورپوینت موزه گوگنهایم بیلبائو اثر فرانک او گری

تحلیل و آنالیز مجتمع تجاری مثلث

پاورپوینت فرشید موسوی

فایل پاورپوینت

هتل پنج ستاره

سونگ جیانگ

بررسی و تحلیل معماری

پاورپوینت بررسی عناصر و جزئیات سالن های ورزشی

پاورپوینت بررسی تاریخچه و عناصر ساختاری معماری قاجاریه

پاورپوینت بررسی و تحلیل خانه چارلز انیس اثر فرانک لوید رایت

پاورپوینت بررسی ویژگی های بامبو

انسان طبیعت معماری

پاورپوینت مرمت عمارت مسعودیه تهران

-پاورپوینت

پارپوینت بررسی روستای شهرستانک

زندگینامه

مدل تری دی اسکچاپی آب انبار 4 بادگیری ایرانی

پلان و نمای اتوکد یخدان های دوقلوی سیرجان

نقشه های اتوکدی آب انبار گذر نو کاشان

پاورپوینت مجموعه فرهنگی برج آزادی

پاورپوینت بررسی موزه لوور ابوظبی اثر آتلیه ژان نوول

بایگانی
نویسندگان
پاورپوینت زندگینامه و آثار معماری سیگورد لوئیرنتز Sigurd Lewerentz

تاریخ ایجاد 11/09/1395 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 74 اسلاید .   قیمت: 12000 تومان   حجم فایل: 4457 kb  تعدادمشاهده  16  

بخشی از مطلب
سیگورد لوئرنتز (تولد:29جولای 1885 در ساندو(sando)سوئد-مرگ:29 دسامبر 1975 در لوند(lund) در ابتدا به عنوان دانشجوی مهندسی مکانیک در دانشگاه تکنولوژی چالمرز از سال 1905 تا1908 مشغول شد. سپس به عنوان کار آموز معماری در آلمان مشغول شد. او اولین دفتر کار خود را در استکهلم در سال 1911 افتتاح کرد. او از طریقGunaar Asplundمشغول طراحی قبرستان شد.
 
آنها هر دو با هم در سال 1914 تا 1915 برنده مسابقه طراحی قبرستان ودلند(Woodland)شدند. آنها همچنین  در طراحی نمایشگاه بین المللی استکهلم نیز با هم کار می کردند.
 
پروژه ودلند در ابتدا با هر دو معمار انجام شد اما مرحله ی دوم آن به تنهایی توسط Gunaarانجام شد و او به عنوان معمار اصلی برای نمایشگاه بین المللی استکهلم 1930 منسوب شد.
 
پس از آن لوئرنتز نا امید شد و برای سالها از معماری فاصله گرفت و در سال 1940 او یک کارخانه ی تولیدی درب و پنجره و اثاثیه ی معماری که طرح های خود او را تولید می کرد راه انداخت.
 
لوئرنتز با کمک همکاران خود Erik Lallerstedt و David Helllden سالن اپرا و تئاتر موسیقی شهر مالمو که یکی از شاهکارهای سبک معماری کارکرد گرا است را خلق کرد. سالن اجتماع این مجموعه با سطوح بی آلایش و ساده و پلکان مرمرین خود و تعدادی از کارهای هنری هنرمندانی چون Carl Milles وIsaac Grunewald آراسته شده و زیبایی منحصر به فردی در مجموعه دارد.  
 
او در دهه ی پایانی عمر خود دو کلیسای سنت مارک بوجوخاکن استکهلم در سال 1956 و سنت پیتر در کلیپن در سال 1963 را طراحی کرد که نام او را در حرفه ی معماری احیا کرد.
 
آخرین کار معماری او بنایFlower kiosk در قبرستان شرقی مالمو است که به سادگی و فروتنی ساخته شده است و نماد کارهای لوئرنتز شد.
 
سیگوردلوئرنتز تا کمی قبل از مرگش به طراحی اثاثیه و مبلمان ادامه داد و در مسابقات طراحی شرکت می کرد.
 
قبرستان جنوبی،Enskede ،استکهلم، سوئد : Sigurd Lewerents,Gunaar Aspiund
 
(1915-1940)
 
در سال 1915 مسابقه طراحی برای سایت پیشنهادی برای قبرستان جدید استکهلم برگزار شد.
 
منطقه ی مورد نظر در جایی قرار داشت با جنگلی از درختان کاج و سه گودال شنی در مجاورش و همچنین یک انشعاب از جاده ی اصلی استکهلم. برنده ی مسابقه ی ورودی برای قبرستان
 
 Gunay Aspiund(1885-1940) و Sigurd Lewerents بودند که این طرح Tallum نامیده شد. این عبارت یک راه کار آلمانی است که با موفقیت به متن سوئدی منتقل شده.
 
قبرستان ودلند اولین رویداد علیه فقیر نمودن قبرستان شهر در ابتدای قرن بیستم است.(کنستانت 1994). اولین نمونه از این سبک توسط Hans Grasssel در مونیخ طراحی شد که به سرعت در آلمان محبوبیت کسب کرد.
 
در توصیف پروفسور Emil Hogg در رابطه با قبرستان ودلند جدید در شهر بیفلند فرد می تواند شروع به درک کردن احساسات و کشش مهیجی که به این سبک جدید در طراحی قبرستان منسوب بودکند :
 
گورستان جنگلی (wood land) !این احساس آزادی آلمان است. این آشفته کردن افسردگی خاکستری در یک فضای تدفین مدرن است.
 
برای بازگشت محبوب به زمین در یک جنگل سبز آلمانی این همان چیزی است که ما همیشه ناخودآگاه به عنوان مطلوب داریم.(Hogg,1987;62)
 
اگرچه میهن پرستی شدید برای اختصاص دادن این نوع قبرستان به آلمان وانمود می کند، در حقیقت مشهورترین نمونه در استکهلم ساخته شد. در جایی که راهکار مناسب به راحتی در مفهوم ملی رمانتیک زمان است. Tallum از کلمه Tall(بلند) به معنای درخت کاج است، و نام ویلایی در استکهلم است که توسط    Lars Israel Wahlman  طراحی شده که یکی از منابع کلیدی جنبش رمانتیسم ملی است. ویلا ظاهر سنتی اتاقک چوبی سوئدی را داراست که تاکنون کاملا معاصر است.(جوهانسون Johansson)،1996).
 
 
 
ویلا Tallum
 
این ارتباط بین ارزش های سنتی و مدرنیته، به طور کامل توسط طراحان در روند طراحی مورد بهره برداری قرار گرفت، که آنها را در 25 سال آینده مشغول کرد. (Constont,1994).
 
پیشرفت طراحی را می توان از سری طرح ها و برنامه های بازسازی شده توسط معماران و موشکافی و سامان بخشی آنها دانست، یک دیوار سنگی به طور سنتی در شمال قبرستان یافت می شود. در قسمت ورودی اصلی نیم دایره سخاوتمندانه گسترده به سمت جاده (جاده جنگلی) وجود دارد که میهمانان را به درون دعوت می کند.
 
در این مرحله فضای باز گسترده تر می شود :این گستردگی به سمت یک محوطه چمن کاری شده با شیب ملایم می رود که بالا می رودبه سمت آشکار سازی ،در افق،یک صلیب مسیحی و آن طرف آن ایوان باز کلیسای صلیب مقدس ،در سمت راست صلیب شکل زمین همچنان بالا می رودبه سمت بیشه مراقبه. در آن جا یک تپه قرار گرفته با محلی برای نشستن که بوسیله یک دیوار کوتاه و درختان نارون اضافه شده است .این المانها برای تصویری از یک اتحاد نیرومند ترکیب شده اند.و این تبدیل به نمادی شده است برای نهضت مدرن،اما فریبنده ،تدبیر مینمالیسم.
 
 
 
در نیتجه راههای گسترده میهمانان را به دوسمت چپ و راست هدایت می کند.خارج از این تصویر هیچ در هم ریختگی ناشی از سنگهای قبر وجود ندارد،و فرد بدون نقص و قید و شرط میرسد،منظره ای آرام،مفهومی که وابسته به غرور و تعمق است .این به طور احساس برانگیزی قدرتمند است .
 
توپوگرافی این منطقه از گودال شنی سابق به نفع حداکثر فایده در ساخت این تصویر استفاده شده ،برای رسیدن به این،معماران قادر به پیشنهاد یک ورودی عمود به سمت جاده نبوده اند،اما در عوض زاویه اصلی امتداد جاده را به سمت یک معدن قدیمی حفظ کردند.این زاویه تند باقی ماند،حتی با این که موقعیت ورودی را اندکی به سمت غرب تغییر داد.این موضوع طرح پیشنهادی برای ساختمان روی تپه را قادر ساخت تا در موقعیتی قرار گیرد که بیشترین امتیاز را در ساخت یک روحیه مهیج داشته باشد. و معماران سپس فهمیده بودند حس مشترک تناسب و سنیگین کردن منظره ای را که ساخته بودند.                        
 
در سطح کاربردی این موضوع همچنین عابرین پیاده را قادر می سازد که مسیری مجزا از جمعیت مراسم تشییع انتخاب کنند به سمت راست در منطقه پارکینگ که بوسیله درختان غان ایجاد شده است.راه به سوی صلیب،از لحاظ عرض برای دو یا سه پیاده رو صعود کننده پهلو به پهلو مناسب است. و با تخته سنگهای نامنظم سنگفرش شده است ،از همین نوع سنگ برای دیوارسازی استفاده شده است. پیاده روبه بیشه خاکستر مردگان در سمت چپ منتج می شود.
  و........

 
کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,زندگینامه ,آثار معماری ,سیگورد لوئیرنتز ,Sigurd Lewerentz ,معمار سیگورد لوئرنتز , Sigurd Lewerentz ,کارهای سیگورد لوئرنتز ,معمار برجسته ,معمار مطرح ,معمار مشهور,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی 5 درس از سخنرانی نورمن فاستر در باربیکان
بیوگرافی و آثار اوژن فلاندن نقاش و معمار فرانسوی ، پاورپوینت بررسی اوژن فلاندن
پاورپوینت بررسی 5 ایده لوکوربوزیه در معماری - Le Corbusier
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و تحلیل آثار معماری رنزو پیانو
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و معرفی و تحلیل آثار معماری لوکوربوزیه
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و تحلیل آثار سزار پلی معمار برجستهٔ آرژانتینی‌تبار آمریکایی
ژان پرووه ، بررسی زندگینامه و آثار ژان پرووه (Jean Prouvé) ، پاورپوینت
کنگو کوما ، بررسی زندگینامه و فعالیت های کنگو کوما ، پاورپوینت
دانلود رایگان پاورپوینت بررسی آثار والترگروپیوس
پاورپوینت بررسی زندگینامه و تحلیل آثار ریچارد جوزف نوترا
پاورپوینت بررسی عقاید ایده ها و نظریات فیلیپ جانسون
پاورپوینت بررسی سبک معماری و کارهای لوکوربوزیه
پاورپوینت بررسی تاریخچه زندگی ، سبک ، تجزیه و تحلیل آثار لوکوربوزیه ، پدر معماری و یکی از پیشگامان معماری مدرن
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و تحلیل آثار فرانک گهری
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و آثار ماریو بوتا
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و آثار سانتیاگو کالاتراوا
پاورپوینت بررسی آثار و بیوگرافی فرانک گهری
پاورپوینت بررسی آثار و بیوگرافی فرانگ لوید رایت
پاورپوینت بررسی آثار و بیوگرافی رولان (رولاند) مارسل دوبرول
پاورپوینت بررسی فرانگ لوید رایت
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۰۸
nbp nbpars

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.