 بررسی انواع واحدهای اقامتی و درجه بندی آنها,هتل ها,مهمانپذیرها,هتل آپارتمانها,متل ها,مقدمـه,هتـــل,هتل از نظر مکان و موقعیت,هتل از نظر تعداد اتاق,هتل از نظر نوع طرح و برنامه,هتل از نظر نوع میهمان,هتل از نظر مدت اقامت,هتل از نظر سرویسدهی,انواع اتاق در هتل ها,لیســت فضــاها,لابی,ورودی,فرانت آفیس,مدیر داخلی,اتاق چمدان,بک آفیس,لابی نشیمن,لابی انتظار,کافی نت,واحدهای تجاری,نمازخانه,فضای تماشای تلویزیون,آسانسورهای مهمان,سرویس بهداشتی,واکسی,آشپزخانه,محل طبخ غذا,محل پخت کباب,آماده سازی,سالادزنی,نانوایی,شیرینی پزی,روم سرویس,سردخانه زیر صفر(گوشت),سردخانه بالای صفر(سبزیجات),محل شستشوی ظروف,انبار ظروف,انبار مواد خشک,انبار زغال,بارانداز,بخش زباله,ورزشی,پذیدش,رختکن و قفسه وسایل,اتاق مسول ومربیان,استخر,جکوزی,سونا,دوش,سالن بدنسازی,بوفه,انبار,سرویس بهداشتی,تاسیسات وتصفیه خانه,خدمات و پشتیبانی,مدیر فنی,لاندری,انبار وسایل,غذاخوری کارکنان,لاکر,مخزن زباله,سرویس بهداشتی,تاسیسات,اداری,مدیریت - منشی,روابط عمومی,حسابداری,کارگزینی,بایگانی,کارپردازی,آبدارخانه,انبار,سرویس بهداشتی,کافی شاپ,اتاق مدیر,سالن پذیرایی,آماده سازی,تهیه غذای سرد,انبار مواد غذایی,رستوران,مدیریت رستوران,سالن رستوران,سرویس بهداشتی,تـــالار,سرسرای ورودی,مدیر تالار,سالن پذیرایی,اتاق رخنکن و آرایش,اتاق عقد,سرویس بهداشتی,دیاگرام بخش لابی هتل,دیاگرام بخش اداری,دیاگرام آشپزخانه هتل,دیاگرام بخش خانه داری,دیاگرام بخش لاندری,دیاگرام بخش تفریحی-ورزشی,استانداردها و ضوابط,مساحت زمین,نسبت زیر بنا,فضای سبز,خصوصیات زمین,طرح,پارکینگ,ورودی اصلی هتل,ورودی کارگران,فضاهای مشترک در هتلها,صندوق امانات,قسمت نشستن و استراحت,سرویس,فضاهای مشترک در هتلها سه و چهار و پنج ستاره,امور اداری,اتاقها,مساحت اتاقها,اتاق مرتبط,سویت,رستوران,سرویسها,پله و آسانسور های فرار,راهرو,نور و تهویه,نماز خانه,فضاهای هتلهای چهار و پنج ستاره,فضا های مختص هتل پنج ستاره,Certain hotel,معرفی هتل ها از لحاظ عملکرد های خاص,هتل های فصلی,هتل های فرمینگ,هتل شناور,هتل فرودگاه,هتل بیمارستان,هتل کپسولی,هتل لوکس,هتل های فصلی,هتل یخی و برفی,هتل خانه درختی,هتل کوهستانی,هتل غاری,هتل شنی,Juvet Landscape Hotel | Jensen & Skodvin Architects,هتل های غاریه,کندوان؛ نخستین هتل صخره ای ایران,هتل های شنی,هتل کوهستانی,Helix Hotel,The Yas Hotel Abu Dhabi,هتل فرودگاه,هتل بیمارستان,Hotel V – Wanch,هتل کپسولی,پایان عمر هتل کپسولی نکاگین و چند نکته,MVRDV and ADEPT win Copenhagen Competition with Design ‘Sky Village’,هتل لوکس,تعریف مهمانپذیر,مهمانپذیر از نگاه یک کارشناس,ضوابط و مقررات,درب ورودی اصلی مهمانپذیر,فضاهای ورودی مهمانپذیر,پذیرش,اتاق مدیریت,کابین تلفن,سرویس های بهداشتی عمومی لابی,نمازخانه ,صبحانه خوری,رستوران,مساحت آشپزخانه,انبار مواد غذائی,سردخانه,پارکینگ,موقعیت اتاقها,نور اتاقها,ارتفاع اتاقها,رخت آویز,بالکن اتاقها,سرویسهای بهداشتی داخل اتاقها شامل,اتاقهای فاقد سرویسهای بهداشتی,سرویس های بهداشتی عمومی در طبقات,حمام عمومی در طبقات,اتاق خانه داری,تسهیلات برای معلولین,آسانسور,پله فرار,رخشویخانه (لاندری),انبار اثاثیه مسافران,رختکن و سرویسهای بهداشتی کارگران (لاکر),انبار خانه داری,موتورخانه,تامین آب گرم مصرفی مهمانپذیر,پشت بام,اجرای مصوبه (ضوابط درجه بندی),مبنای درجه بندی مهمانپذیرها، قبل از تصویب این ضوابط,هتل آپارتمان Apartment Hotel,متل Motel *فهرست مطالب *بررسی انواع واحدهای اقامتی و درجه بندی آنها هتل ها مهمانپذیرها هتل آپارتمانها متل ها مقدمـه هتـــل هتل از نظر مکان و موقعیت هتل از نظر تعداد اتاق هتل از نظر نوع طرح و برنامه هتل از نظر نوع میهمان هتل از نظر مدت اقامت هتل از نظر سرویسدهی انواع اتاق در هتل ها لیســت فضــاها لابی ورودی فرانت آفیس مدیر داخلی اتاق چمدان بک آفیس لابی نشیمن لابی انتظار کافی نت واحدهای تجاری نمازخانه فضای تماشای تلویزیون آسانسورهای مهمان سرویس بهداشتی واکسی آشپزخانه محل طبخ غذا محل پخت کباب آماده سازی سالادزنی نانوایی شیرینی پزی روم سرویس سردخانه زیر صفر(گوشت) سردخانه بالای صفر(سبزیجات) محل شستشوی ظروف انبار ظروف انبار مواد خشک انبار زغال بارانداز بخش زباله ورزشی پذیدش رختکن و قفسه وسایل اتاق مسول ومربیان استخر جکوزی سونا دوش سالن بدنسازی بوفه انبار سرویس بهداشتی تاسیسات وتصفیه خانه خدمات و پشتیبانی مدیر فنی لاندری انبار وسایل غذاخوری کارکنان لاکر مخزن زباله سرویس بهداشتی تاسیسات اداری مدیریت - منشی روابط عمومی حسابداری کارگزینی بایگانی کارپردازی آبدارخانه انبار سرویس بهداشتی کافی شاپ اتاق مدیر سالن پذیرایی آماده سازی تهیه غذای سرد انبار مواد غذایی رستوران مدیریت رستوران سالن رستوران سرویس بهداشتی تـــالار سرسرای ورودی مدیر تالار سالن پذیرایی اتاق رخنکن و آرایش اتاق عقد سرویس بهداشتی دیاگرام بخش لابی هتل دیاگرام بخش اداری دیاگرام آشپزخانه هتل دیاگرام بخش خانه داری دیاگرام بخش لاندری دیاگرام بخش تفریحی-ورزشی استانداردها و ضوابط مساحت زمین نسبت زیر بنا فضای سبز خصوصیات زمین طرح پارکینگ ورودی اصلی هتل ورودی کارگران فضاهای مشترک در هتلها صندوق امانات قسمت نشستن و استراحت سرویس فضاهای مشترک در هتلها سه و چهار و پنج ستاره امور اداری اتاقها مساحت اتاقها اتاق مرتبط سویت رستوران سرویسها پله و آسانسور های فرار راهرو نور و تهویه نماز خانه فضاهای هتلهای چهار و پنج ستاره فضا های مختص هتل پنج ستاره Certain hotel معرفی هتل ها از لحاظ عملکرد های خاص هتل های فصلی هتل های فرمینگ هتل شناور هتل فرودگاه هتل بیمارستان هتل کپسولی هتل لوکس هتل های فصلی هتل یخی و برفی هتل خانه درختی هتل کوهستانی هتل غاری هتل شنی Juvet Landscape Hotel | Jensen & Skodvin Architects هتل های غاریه کندوان؛ نخستین هتل صخره ای ایران هتل های شنی هتل کوهستانی Helix Hotel The Yas Hotel Abu Dhabi هتل فرودگاه هتل بیمارستان Hotel V – Wanch هتل کپسولی پایان عمر هتل کپسولی نکاگین و چند نکته MVRDV and ADEPT win Copenhagen Competition with Design ‘Sky Village’ هتل لوکس تعریف مهمانپذیر مهمانپذیر از نگاه یک کارشناس ضوابط و مقررات درب ورودی اصلی مهمانپذیر فضاهای ورودی مهمانپذیر پذیرش اتاق مدیریت کابین تلفن سرویس های بهداشتی عمومی لابی نمازخانه صبحانه خوری رستوران مساحت آشپزخانه انبار مواد غذائی سردخانه پارکینگ موقعیت اتاقها نور اتاقها ارتفاع اتاقها رخت آویز بالکن اتاقها سرویسهای بهداشتی داخل اتاقها شامل اتاقهای فاقد سرویسهای بهداشتی سرویس های بهداشتی عمومی در طبقات حمام عمومی در طبقات اتاق خانه داری تسهیلات برای معلولین آسانسور پله فرار رخشویخانه (لاندری) انبار اثاثیه مسافران رختکن و سرویسهای بهداشتی کارگران (لاکر) انبار خانه داری موتورخانه تامین آب گرم مصرفی مهمانپذیر پشت بام اجرای مصوبه (ضوابط درجه بندی) مبنای درجه بندی مهمانپذیرها، قبل از تصویب این ضوابط هتل آپارتمان Apartment Hotel متل Motel کلمات کلیدی مرتبط: دانلود پاورپوینت بررسی انواع واحدهای اقامتی و درجه بندی آنها,دانلود پاورپوینت ,بررسی انواع واحدهای اقامتی و درجه بندی آنها,هتل ها,مهمانپذیرها,هتل آپارتمانها,متل ها,مقدمـه,هتـــل,هتل از نظر مکان و موقعیت,هتل از نظر تعداد اتاق,هتل از نظر نوع طرح و برنامه,هتل از نظر نوع میهمان,هتل از نظر مدت اقامت,هتل از نظر سرویسدهی,انواع اتاق در هتل ها,لیســت فضــاها,لابی,ورودی,فرانت آفیس,مدیر داخلی,اتاق چمدان,بک آفیس,لابی نشیمن,لابی انتظار,کافی نت,واحدهای تجاری,نمازخانه,فضای تماشای تلویزیون,آسانسورهای مهمان,سرویس بهداشتی,واکسی,آشپزخانه
|
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.